Nehovorte mi, že sa vám práve teraz upchala vaša kanalizácia pod domom. Ach jaj. A máte problém. Nerobili ste preventívne pravidelné preplachovanie a čistenie? Nie? No vidíte. Ja som vám to hovorila, že sa vám raz upchá, ak sa oňho nebudete starať a pravidelne ho preplachovať. Každá kanalizácia alebo potrubie, či odtok potrebuje pravidelné prečisťovanie. Inak hrozí jeho upchatie. Čo teraz, keď sa vám už problém vyskytol?

purse-3548021_1920

? Vôbec to nebude jednoduché. Vyskúšali ste už klasický gumený zvon? Nehovorte mi, že ani s tým sa vaše potrubie neuvoľnilo a odpadová voda nezačala odtekať tým správnym smerom, kde má odtekať. No, čo teraz? Lámete si nad tým hlavu? Rozmýšľate, že ste mali začať myslieť nad tým skôr? No, ale čo už keď je naozaj neskoro. Ak nevlastníte klasický zvon, mali by ste si takýto zvon zaobstarať na pravidelné prečisťovanie vašej kanalizácie. Len tak docielite to, aby sa vám takýto problém nevyskytol aj znovu. Mám nápad. Ak máte v kuchyni sódu bikarbónu, vyskúšajte ju na vaše potrubie použiť. Že sa vám trošku potrubie uvoľnilo? Ak stále to nefunguje, je ten správny a najvhodnejší čas zavolať odborníkov na prečisťovanie akým je krtkovacia firma. Profesionáli to majú prečistené veľmi rýchlo a svojimi strojnými tlakovými zariadeniami vám vedia pomôcť hneď a naraz. Začal sa vám šíriť nepríjemný zápach po vašom dome alebo byte? Ak sa vám tento problém s upchatým potrubím vyskytol v panelákovom byte, máte väčší problém. Šíriaci sa zápach totiž veľmi komplikuje život nielen vám a vašej rodine, ale začína prekážať aj vašim susedom. Neodtekajúcou vodou totižto riskujete vytopenie vašich susedov, čo vám prinesie množstvo nečakaných výdavkov z vašej peňaženky.

dvere, upozornenie

Vaša peňaženka zrazu ostane prázdna. Čudujete sa? No mali ste myslieť na to všetko oveľa skôr, aby sa vám tento problém nevytvoril a nevyskytol sa až do havarijného stavu. Zavolajte si na pomoc odborníkov čisťenie kanalizácie Hlohovec AB-Krtkovanie a nechajte si od nich prečistiť a prepláchnuť celé vaše potrubie a kanalizáciu. Len tak budete naozaj spokojní a budete mať čas rozmýšľať nad tým, ako je dobré pravidelné dôkladné prečisťovanie potrubia.